Англійська мова для дошкільнят

2018-02-26

/Files/images/svyata_2018/10.png

Іноземна мова дедалі наполегливіше входить у наше життя, інтегруючи українське суспільство зі світовим культурним простором. А відтак, знання іноземної мови стає потребою часу, необхідним компонентом освіченості сучасної людини. Потрібна іноземна мова і нашим дітям.

Дошкільний вік особливо сприятливий для вивчення іноземної мови: діти цього віку відрізняються особливою чутливістю до мовленнєвих явищ, у них з’являється інтерес до пізнання свого мовленнєвого досвіду, секретів мови. Вони легко і досконало запам’ятовують невеликий за об’ємом мовленнєвий матеріал і добре його озвучують, з віком ці сприятливі фактори втрачають.

14.02.2018 року у ДНЗ «Теремочок» пройшло районне методичне обєднання для вихователів середніх та старших груп на тему : «Варіативна складова Базового компоненту дошкільної освіти. Реалізація виховних, розвивальних, освітніх завдань в процесі оволодіння дітьми дошкільного віку основами іншомовного спілкування».

Своїм досвідом роботи по вивченню англійської мови дошкільниками ділилася керівник гуртка «STEP BY STEP» Баталіна Оксана Анатоліївна.

На занятті з теми : «Подорож в казки» («Traveling of tails») вихованці молодшої групи «Дзвіночки» та старших груп «Калинка і «Квітка сонця» демонстрували свої знання і вміння.

Основний принцип роботи Баталіної О.А. полягає в тому, що дітки не вчать англійську мову, вони в неї граються. Ігри, кольорові ілюстрації, пісні, танці, веселе спілкування – це найкращий метод, за яким кожна дитина може досягти успіху у вивченні англійської мови.

/Files/images/svyata_2018/7.png

/Files/images/svyata_2018/8.png/Files/images/svyata_2018/9.png

Кiлькiсть переглядiв: 226