Зустріч з пожежниками!

2018-05-24

/Files/images/svyata_2018/pojejniki/11.png

24 травня 2018 року в ДНЗ «Теремочок» відбулася зустріч з працівниками ДСНС пожежної частини №62 м. Вишневе. Рятувальники провели навчання-тренування щодо ліквідації умовної пожежі та порятунку людей у дитячому садочку.

Для працівників закладу начальник караулу Плахотнюк Ігор Олексійович провів інструктаж з питань пожежної та техногенної безпеки, використання первинних засобів пожежогасіння, дій щодо евакуації та порятунку дітей.

/Files/images/svyata_2018/pojejniki/2.png/Files/images/svyata_2018/pojejniki/3.png

О 10:20 у «Теремочку» раптово пролунав сигнал “тривоги”, який голосно сповістив про пожежу. За задумом навчання у музичній залі на І поверсі навчально-виховного закладу сталось коротке замкнення з подальшим горінням. За сигналом учбової тривоги, рятувальниками разом з адміністрацією і працівниками садочка провели евакуацію дошкільнят у безпечне місце. За лічені хвилини рятувальники ліквідували умовну пожежу на площі.

/Files/images/svyata_2018/pojejniki/4.png

Велику увагу пожежники приділили відпрацюванню алгоритму дій під час проведення навчальної евакуації, чіткій взаємодії і злагодженості дій рятувальників, адміністрації, дітей, педагогів та технічного персоналу навчально-виховного закладу у випадку виникнення пожежі.

А далі увагу дітей привернула велика, потужна, яскраво-червона машина … Вихованці отримали цікаву і корисну інформацію від рятівників з пожежної частини, мали можливість роздивитись спецодяг пожежників та знаряддя праці. Діти могли спостерігати за тим, як працює пожежна техніка під час гасіння вогню на високих поверхах будівель . Дошкільники були зацікавлені побаченим, активно реагували на дії пожежних, ставили багато цікавих запитань і отримували змістовні відповіді.

/Files/images/svyata_2018/pojejniki/5.png/Files/images/svyata_2018/pojejniki/6.png

Кульмінацією зустрічі було те, як один із працівників пожежно-рятувальної служби вміло продемонстрував як працює технічне обладнання. На прохання малят пролунала вже знайома всім сирена пожежної машини.

/Files/images/svyata_2018/pojejniki/7.png/Files/images/svyata_2018/pojejniki/10.png

Непосидючі малюки посміхались без упину, адже таке заняття для них стало новинкою, чимось раніше незвіданим і надзвичайно цікавим! Зробили фото на згадку.

/Files/images/svyata_2018/pojejniki/9.png

Колектив ДНЗ «Теремочок»” висловлює щиру подяку начальнику пожежної частини №62 м. Вишневе Лакійчуку М.А. , рятівникам за вмілу і швидку організацію зустрічі з дітками, за високий професійний рівень у розкритті основних питань пожежної безпеки. Бажаємо їм життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння народу.

Кiлькiсть переглядiв: 373