• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення виставки «Осінь-радісна пора»

Проведення виставки «Осінь-радісна пора»

2016-11-01

Осінь – це свято фарб. Осінь – це славна пора, багата цікавими природними матеріалами: шишками, різнокольоровими квітами і листочками, осінні вироби можна робити навіть з фруктів і овочів! Природа – невичерпне джерело творчості і натхнення. Робота з природним матеріалом містить в собі великі можливості зближення дитини з рідною природою, виховання дбайливого ставлення до неї, формування перших трудових навичок, розвитку естетичного смаку.

І вже стало традиційно в нашому дошкільному закладі саме в цей час проводити виставку осінніх поробок дітей та батьків. В цьому році вона відкрилася 28 вересня під назвою «Осінь-радісна пора» і була особливо багатою, різнобарвною та насиченою, бо сама природа надала нам багатий вибір матеріалу для різноманітної творчості.

Багато родин проявили творчість, фантазію, неповторність та індивідуальність, використовуючи не тільки дари природи, а й підручні матеріали. В результаті всі поробки – це справжні витвори мистецтва. Скільки радості і захоплення подарували всім автори цих дивовижних робіт. Діти разом з батьками із задоволенням розглядали поробки, ділилися враженнями з ними, один з одним і вихователями.

Хочеться сказати велике спасибі всім батькам, які проявили творчість та взяли участь в цьому яскравому заході.

Пропонуємо вашій увазі роботи з нашої виставки.

виставкавиставкавиставкавиставкавиставкавиставкавиставкавиставкавиставкавиставкавиставкавиставка

Кiлькiсть переглядiв: 95