• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь «Теремочка» у районних педагогічних читаннях "Педагогічна спадщина В.О.Сухомлинського - невичерпне джерело ідей Нової української школи" (до 100-річчя від дня народження)

Участь «Теремочка» у районних педагогічних читаннях "Педагогічна спадщина В.О.Сухомлинського - невичерпне джерело ідей Нової української школи" (до 100-річчя від дня народження)

2018-10-17

17 жовтня 2018 року спільно з Державною науково-педагогічною бібліотекою України ім.В.О.Сухомлинського проведено районні педагогічні читання з метою вшанування пам’яті видатного українського педагога-гуманіста В.О. Сухомлинського, його сподвижницької педагогічної праці та громадянської активності, дослідження і творчої трансформації його ідей розвитку, формування, виховання дитини, що сприяє пошуку ефективних моделей компетентнісно-спрямованої освіти Нової української школи.

Учасники педагогічних читань (заступники з навчально-виховної роботи, бібліотекарі, педагогічні працівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти Києво-Святошинського району) представили змістовні доповіді та презентації, присвячені життю і діяльності В.О.Сухомлинського.

Науковий співробітник відділу науково-документного забезпечення соціокультурної діяльності та міжнародних зв'язків ДНПБ України ім.В.О.Сухомлинського Ніколаєнко Ярослава Миколаївна познайомила учасників педагогічних читань з основними напрямами діяльності бібліотеки та провела екскурсії по музею Василя Сухомлинського і кімнаті-музею рідкісної книги.

Участь у читаннях прийняв і наш садочок. Вихователь-методист Школьна Н.М. виступила перед слухачами читань з доповіддю «Розвиток мовленнєвої компетенції дітей дошкільного віку в педагогічній спадщині В.О. Сухомлинського»

/Files/images/svyato_2018-2019/rayonne_metodichne_obdnannya_praktichnih_psihologv__/6.png/Files/images/svyato_2018-2019/rayonne_metodichne_obdnannya_praktichnih_psihologv__/7.png/Files/images/svyato_2018-2019/rayonne_metodichne_obdnannya_praktichnih_psihologv__/8.png/Files/images/svyato_2018-2019/rayonne_metodichne_obdnannya_praktichnih_psihologv__/9.png/Files/images/svyato_2018-2019/rayonne_metodichne_obdnannya_praktichnih_psihologv__/10.png/Files/images/svyato_2018-2019/rayonne_metodichne_obdnannya_praktichnih_psihologv__/11.png

Кiлькiсть переглядiв: 169