До побачення, дитячий садок!!!

2017-05-26

/Files/images/svyata_2016-17r/29.png

/Files/images/svyata_2016-17r/21.png

Цього літа наш садочок проводжає в школу 110 чарівних, розумних, допитливих, цікавих, говірких, симпатичних, особливих, кмітливих, жвавих і веселих дошкільняток. Вони вже підросли і їм час до школи йти. З такої нагоди діти запросили усіх найрідніших їхньому серцю людей на випускний бал.

Кілька років тому ці діти нагадували зграйку безпорадних і незграбних крихіток. За час перебування в садочку вони навчилися самостійно їсти, зав’язувати шнурки і товаришувати, розв’язувати логічні задачі і розмовляти англійською мовою.

І ось тепер, коли група перетворилася на колектив, тепер, коли знає про кожного малюка все, доводиться розлучатися.

Вихователі дивляться на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частинка душі. Усі ці роки вихователі намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету. І ось зараз, коли діти йдуть, вихователі міркують : чи вийшло?

Так. Вийшло… У дітей залишаться від перебування в дитячому садку приємні, радісні спогади…

На останньому святі в дитячому садку дітям дають безліч жартівливих порад і мудрих порад у їх нове шкільне доросле життя. Вони змагаються, хто швидше складе портфель, хто краще напише літери або прочитає слово. Вони граються, але їх думки линуть вже за межі дитячого садка. Діти прагнуть наблизити майбутнє, роздобути якомога більше новин про те, що їх очікує в школі. Вони ще не можуть зрозуміти того факту, що якась частина життя вже прожита та минає безповоротно. Це можуть оцінити зараз лише батьки і вихователі.

Багато-багато важливих питань постає під час випускних свят. У дітей – свої, у дорослих – свої. Майбутнє розв’яже ці питання : одні – швидко, решту – з плином часу. Тож побажаємо їм щасливої дороги. Ми щиро вітаємо випускників з переходом у шкільне життя, мудрості їм, натхнення у навчанні, і досягнення вершин науки у школі.

Кiлькiсть переглядiв: 134